Annonsering för intelligenta medier

Viva Media

Marknadsföring med öga för helheten
Ett kvalitativt hus behöver en stadig grund. Vi sätter oss på djupet in i hela er affär. Utifrån era mål och er målgrupp hjälper vi er med teknologin och väljer marknadsföringskanaler – Allt från Google Ads, Facebook, Instagram, Youtube, Display till Sökmotoroptimering och innehåll och analys. I synergin formas marknadsföring som når ända i mål och bjuder era konkurrenter på en riktig match.

Bra marknadsföring skapar synergier

För att ditt företag ska kunna växa eller behålla sin position är marknadsföring avgörande. Utbudet, kanalerna och möjligheterna är närmast oändliga. En snabb och spännande utveckling skapar hela tiden nya förutsättningar. Vi säkerställer att hela er marknadsföring samverkar och förstärker varandra – att ni gör rätt satsningar för just ert företag och er målgrupp. Synergieffekten gör er marknadsföring ännu mer kraftfull!

Fokus på resultat

För oss börjar framgångsrik marknadsföring med en effektiv strategi utifrån en tydlig målsättning. Vi skapar en enhetlig marknadsföringsstrategi helt och hållet anpassad för ert företags behov och förutsättningar. Att utvärdera sina satsningar är A och O för den som vill ligga i framkant. Vi investerar i medier som kan redovisa statistik och kan därför utvärdera era kampanjer löpande, anpassa och optimera era satsningar efter förändringar på marknaden. Det är det som driver oss och gör digital marknadsföring till vårt största intresse.

Dedikerad projektledare

Hos oss får ni en erfaren och kompetent projektledare som arbetar tillsammans med ett team av våra experter inom varje område av digital marknadsföring. Vi fullföljer strategin och arbetar målinriktat för att just er marknadsföring ska ge så hög avkastning som möjligt. Vi ger er full insyn i statistik, regelbundna uppföljningar med resultatrapportering. Dessutom hjälper vi er med mediekontrakt och medierådgivning.