Annonsering för intelligenta medier

Pinevision

Digitaliserar varumärken och förenklar webben
Pinevision är en svensk designstudio som fokuserar på enkelhet. Vi vill sätta en ny standard för alla aspekter kring modern webbproduktion och har därför tagit fram en produkt som som vi ständigt utvecklar efter kundens behov, där allt ingår utan att påverka månadskostnaden.

Produkten - Epage

Med epage strävar vi efter att utveckla marknadens absolut mest användarvänliga CMS-verktyg. Med epage kan admoove och Pinevision erbjuda sina kunder en helhetslösning där support, vidareutveckling, mobilanpassning och responsivitet ingår. Vi utvecklar ständigt verktyget och det har aldrig tidigare varit så enkelt att hantera och uppdatera sin webbsida som det är idag. 

Samtidigt som vi strävar efter att epage skall vara så enkelt som möjligt för slutanvändaren att använda och hantera, så är det minst lika viktigt att alla professionella användare (ex. webbdesigners) inte skall känna sig hindrade. Vi vill att alla designers skall kunna skapa precis dom fantastiska hemsidor som dom drömmer om på nätterna.

Support

För oss är våra kunder allt, därför har vi en väldigt högfokus på en bra och tillänglig support. Vi vill alltid hjälpa och utbilda våra kunder därför försökar vi alltid prata med kunden på ett förståligtsätt, ge tips och trix samt utbilda inom webb och digitalisering.